14 Mart 2014 Cuma

Minecraft Oyununun Filmi Çıkıyor

Minecraft Oyununun Filmi Çıkıyor


Oyun sektörüne en sağlam giriş yapan oyunlardan biri olan Minecraft oyununun filminin çıkartılacağı açıklandı.
Sürekli olarak geliştirilen ve oyun yapımcıları dışında bir çok oyun sever tarafından eklentileri, yamaları çıkartılan popüler oyun Minecraft‘ın filmini vizyonda göreceğiz gibi görünüyor. Bildiğiniz üzere, yabancılar tarafından geliştirilen Minecraft oyunu, kısa sürede tüm dünyanın ilgisini çeken bir oyun oldu. Bu popülerlik kimi zaman tshirtlere kimi zaman ise defter kapaklarına yansıdı. Kimileri için yaşam tarzı olan bu oyunun filminin çıkmasını duymak bizim için çok şaşırtıcı bir şey olmadı.
Minecraft‘ın filminin çıkacağını, geçtiğimiz günlerde oyunun yaratıcısı olan kişi twitter hesabından duyurdu. Bu duyuru kısa zamanda yayıldı ve şimdiden minecraft severlerin merakla filmi beklemesine neden oldu.
Sürekli olarak filmin çıkacağına dair ortalarda yazılar dolaşıyordu. Bu yazılar/duyurular oyun yaratıcısının da kulağına ulaşmış olmalı ki, twitter hesabından “Warner Brothers ile Minecraft’ı sinemaya uyarlamaya çalıştığımızı bazıları medyaya sızdırmaya çalışıyor. İlk sızdıran ben olmak istemiştim.” tweetini gönderdi.
Sektörün devi olan Warner Brothers ile anlaşılması ile filmin şimdiden büyük ilgi göreceğini doğruluyor gibi. Umarız film beklentilerimizi karşılayacak nitelikte bir film olur.

Minecraft Filmi Çıkış Tarihi

Yukarıda bahsettiğimiz kısa açıklama dışında Minecraft ekibinden hiç bir açıklama bulunmuyor. Bu da demek oluyor ki, filmin çıkış tarihi henüz belli değildir. Çıkış tarihi ile ilgili bilgi edindiğimizde, Minecraft İndir (.net) olarak öncelikle sizinle paylaşacağımıza emin olabilirsiniz.
Minecraft hayranları tarafından oluşturulmuştur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder